ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Τουριστικός σχεδιασμός με τη συνεργασία Πανεπιστημίων


Συνάντηση με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Πελοποννήσου είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας τη Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στη Τρίπολη.

Αντικειμενο της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφέρεια καθώς και πιθανή συνεργασία των πανεπιστημίων και της περιφέρειας στο εν λόγω τομέα.
Ανακοίνωσε επίσης την λειτουργία της τουριστικής ιστοσελίδας της περιφέρειας.

Πιο αναλυτικά:

Θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με πανεπιστημιακούς καθηγητές από τα Πανεπιστήμια Πειραιώς και Πελοποννήσου, με τα οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας στον εν λόγω τομέα.

Ειδικότερα, στη συνάντηση συζητήθηκαν ο σχεδιασμός για την αύξηση στην Πελοπόννησο του τουριστικού προϊόντος, το πλαίσιο διαμόρφωσης DMO (Destination Marketing Organization) και DMS (Destination Management System), ενώ έγινε εκτίμηση και σχετικά με ενδεχόμενες επιπτώσεις στον τουρισμό γενικότερα, από τον κορωνοϊό.

Οι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας ήταν, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς οι καθηγητές Νικόλαος Γεωργόπουλος, Δημήτριος Γεωργακέλος και Γεωργία Ζούνη και από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ο καθηγητής Νίκος Πλατής.

Στο μεταξύ, σύντομα θα είναι έτοιμη η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφερειας Πελοποννήσου, η οποία θα ενημερώνεται σε καθημερινή βάση ενημέρωση, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος της Περιφέρειας για την προβολή της ελκυστικότητας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της.

« PREV
NEXT »