ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Από της ακαδημίες της ΑΕΚ στην Ολλανδική Φέγενορντ ο Αλέξανδρος Σαράντης


Ο Αλέξανδρος Σαράντης κάνει πράξη ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνειρο και από τις ακαδημίες της ΑΕΚ όπου και αγωνίζονταν ετοιμάζεται να γίνει μέλος των τμημάτων υποδομών της Ολλανδικής Φέγενορντ και πιο συγκεκριμένα της Κ17.Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, γιος του πρώην προέδρου του Α.Σ. Λεωνιδίου Γρηγόρη Σαράντη, έπειτα από εκτεταμένο σκάουτινγκ της Φέγενορντ και πιο συγκεκριμένα του Γενικού Διευθυντή της ακαδημίας του Ολλανδικού συλλόγου Γιον Φαν Ντε Κράαν και του προπονητή της Κ17 Μέλβιν Μπουλ, επιλέχθηκε μαζί με έναν ακόμα συμπαίκτη του από την ΑΕΚ τον Μάριο Μιτάι να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό των ακαδημιών της Φέγενορντ από της 3 Μαρτίου και να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Ασφαλώς μιλάμε για μια τεράστια πόρτα που ανοίγει στον Αλέξανδρο Σαράντη και μάλιστα σε μια χώρα η οποία έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία σε νεαρές ποδοσφαιρικές ηλικίες και στο κομμάτι των ακαδημιών και σε ένα από τα πιο ιστορικά club της Ευρώπης.


Τέλος να θυμίσουμε ότι ο Α.Σ. Λεωνιδίου είχε δώσει πριν λίγα χρόνια το όνομα του νεαρού Αλέξανδρου στα προπονητικά γήπεδα που δώρησε στον Σύλλογο ο πατέρας του, Γρηγόρης, ως δείγμα ευγνωμοσύνης για την αμέριστη αγάπη και στήριξη του κ. Σαράντη στον Σύλλογο και ιδιαίτερα στις ακαδημίες του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:www.leonidion.gr
« PREV
NEXT »