ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αγιο είχαν καθηγητές που έπεσαν σε γκρεμό στην Ε.Ο Τρίπολης – Πύργου.«Αγιο» είχαν δύο εκπαιδευτικοί από την Τρίπολη που διδάσκουν σε σχολικές μονάδες της Γορτυνίας και είχαν τροχαίο ατύχημα στο ύψος της 111 στην Ε.Ο Τρίπολης – Πύργου.


Στην συγκεκριμένη στροφή που έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία ακόμα και θανατηφόρα, το αυτοκίνητο τους εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό.

Οδηγός και συνοδηγός από θαύμα δεν τραυματίστηκαν, θα μπορούσε όμως να γραφτεί ο επίλογος μιας κατάφωρης και ανάλγητης συμπεριφοράς εκ μέρους παντός υπευθύνου.


Οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ως αναπληρωτές με αμοιβές της πείνας κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους, με μόλις 50km/h, εξαιτίας κατεστραμένων από προηγούμενα ατυχήματα και δυστυχήματα προστατευτικών κιγκλιδωμάτων ,τα οποία για να φτιαχτούν πρέπει να θρηνήσουμε δεκάδες θυμάτων.


Στο συγκεκριμένο σημείο, όπως και σε πολλά ακόμα στον ίδιο δρόμο που καθημερινά αλλά και τις μέρες των γιορτών παρουσιάζει αυξημένη κίνηση, παρατηρεί κανείς τα συντρίμμια και τα εξαρτήματα άλλων αυτοκινήτων από άλλους περισσότερο ή λιγότερο άτυχους οδηγούς που τόλμησαν στο παρελθόν να διασχίσουν το οδικό δίκτυο που ενώνει την Τρίπολη με τον Πύργο.


ert.gr 
« PREV
NEXT »