ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Α. Μπρουμάς: Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Αρκαδίας κατηγορεί την κα. Πανούση για ευτελισμό των θεσμών
Στις 19/02/2020 ο πρόεδρος της ΓΣΣΕ κύριος Μπρουμάς μας κάλεσε στο Εργατικό κέντρο Αρκαδίας προκειμένου να αναφερθεί στις δηλώσεις της κυρίας Πανούση ,επίσης μέλος του εργατικού κέντρου, η οποία όπως χαρακτηριστικά δήλωσε προσπαθεί να ευτελίσει τους θεσμούς.


Η κυρία Πανούση κάνει βαρισήμαντες δηλώσεις όσον αφορά τους θεσμούς. Εγώ προσωπικά νομίζω πως στις συνθήκες που βιώνει καθημερινά ο κόσμος της εργατιάς χρειάζεται περισσότερη ενότητα, υπευθυνότητα αλλά και αυτοκριτική. Το συνδικάτο θα πρέπει να έχει την αυτονομία του, να έχει ο καθένας την προσωπική του άποψη και να προσπαθούμε μέσα από τις αντιθέσεις να συνεργαστούμε για το συμφέρον των εργαζομένων οι οποίοι δοκιμάζονται εδώ και χρόνια, τόνισε ο κ. Μπρούμας στις δηλώσεις του σχετικά με τα λεγόμενα της κας. Πανούση.

Επίσης, κατηγόρησε την κα. Πανούση για συγκάλυψη του θέματος με πολλά ψέματα και μισές αλήθειες προκειμένου να παρουσιαστεί μια εικονική πραγματικότητα.

Το δεύτερο θέμα που μας προσάπτει είναι ότι δεν γράφουμε ένα σωματείο στην δύναμη του εργατικού κέντρου για να μην αλλάξουν οι συσχετισμοί. Αυτό το σωματείο αποτελείται από σαράντα άτομα. Στην καλύτερη περίπτωση θα έβγαζε ένα σύλλογο. Δεν έχει καμία σχέση με την δήθεν αλλοίωση των αποτελεσμάτων, υποστήριξε στη συνέχεια ο κος. Μπρουμάς.
Τέλος, έκανε μια διαπίστωση περί στρουθοκαμηλισμού λέγοντας πως οι σύντροφοι του οφείλουν να κάνουν περισσότερη αυτοκριτική και να μην νομίζουν ότι βάζοντας το κεφάλι τους στην άμμο δεν τους βλέπει κανείς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του κ. Μπρουμά στο εργατικό κέντρο:

« PREV
NEXT »