ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρίπολη: Έκλεισε το Βοσυνιώτειο – Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοιΤα παιδιά που πήγαιναν στο συγκεκριμένο σταθμό – ο οποίος δεν λειτουργεί πλέον –έχουν ήδη τακτοποιηθεί στο σύνολο τους σε άλλους σταθμούς.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο κ.Σαμαρτζή μας ενημέρωσε πως υπάρχει επίσχεση εργασίας από το προσωπικό – που παραμένει απλήρωτο -, ενώ το θέμα του Βοσυνιώτειου ιδρύματος θα έρθει προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Αν βρεθεί λύση στην συνεδρίαση – όπου θα εξεταστούν τα πιθανά σενάρια - ο σταθμός θα μπορέσει να λειτουργήσει εκ νέου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τα πιο πιθανά όμως σενάρια για το μέλλον του ιδρύματος είναι τα εξής δυο:

- Μετά την πτώχευση του το Βοσυνιώτειο να περιέλθει στον Δήμο Τρίπολης, αν γίνει αποδοχή κληρονομιάς, γεγονός που σημαίνει πως ο Δήμος θα κληθεί να πληρώσει τα χρωστούμενα στους υπαλλήλους και εν συνεχεία θα μπορεί να αξιοποιήσει το κτίριο.

- Αν δεν γίνει αποδοχή κληρονομιάς από τον Δήμο Τρίπολης θα προχωρήσει η διάλυση του ιδρύματος και η εκποίηση του. Από την πώληση του κτιρίου και του οικοπέδου, θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Και στις δυο περιπτώσεις οι εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Πηγή | https://www.drt915.gr
« PREV
NEXT »