ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τραγωδία στην Πεύκη: Πώς η μητέρα έφτασε να σκοτώσει το παιδί της και να αυτοκτονήσει



Η αστυνομία ψάχνει λεπτομέρειες που θα φωτίσουν την οικογενειακή τραγωδία χτες στην Πεύκη όπου μία μητέρα αφού πέταξε από τον φωταγωγό του 5χρονο παιδί της μετά αυτοκτόνησε.

Η οικογενειακή τραγωδία έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με την ΕΛ.ΑΣ να ψάχνει στοιχεία που μπορεί να δείξουν για ποιον λόγο προχώρησε σε αυτή την τραγική απόφαση.

Ένα από τα στοιχεία που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τον Alpha, είναι αν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει πως η 32χρονη νηπιαγωγός είχε «προειδοποιήσει» με κάποιον τρόπο για την πράξη της αυτή. Έψαξαν στο διαμέρισμα μάλιστα για κάποιο σημείωμα ή κάτι που θα βοηθούσε στην έρευνα, αλλά δεν βρήκαν κάτι που θα τους βοηθούσε στις έρευνες, αλλά μαρτυρίες γειτόνων και φίλων της, «έδειξαν» πως εν ήταν σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση.

Πεθερός 32χρονης: Πριν δύο ημέρες ήταν χαρούμενη


Οι καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον δείχνουν πως η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα κυρίως γιατί το παιδί της, που ήταν αυτιστικό, χρειαζόταν μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα σε καθημερινή βάση. Ο παππούς του 5χρονου παιδιού έλεγε πως έκανε θεραπείες για τα κινητικά του προβλήματα, ενώ ερωτώμενος για το αν η μητέρα του είχε ψυχολογικά προβλήματα, απάντησε στις κάμερες ότι «πριν δύο ημέρες τρώγαμε και πίναμε μαζί και ήταν χαρούμενη».

Σύμφωνα με καταθέσεις φίλων της, ωστόσο, φαίνεται πως ήταν πολύ πιεσμένη από την κατάσταση με το παιδί της και γείτονες είπαν πως τελευταία έδειχνε «χαμένη». Φίλοι της, είπαν πως τους ανέφερε ότι η κατάσταση με την φροντίδα του παιδιού ήταν δύσκολη, λέγοντας τους: «Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω».


Οι αστυνομικοί ερευνούν το αν η γυναίκα ζούσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που την στήριζε, ενώ στις έρευνες αναμένεται να ερωτηθούν και συνάδελφοί της, καθώς θέλουν να διαπιστώσουν αν όντως είχε ψυχολογικά προβλήματα και αν υπήρξε κάτι που την ώθησε στην αυτοκτονία.

Πεύκη: Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της 32χρονης


Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της 32χρονης, παραμένει σε κατάσταση σοκ. Γείτονες έλεγαν πως ήταν σε διάσταση με την γυναίκα του και αυτή είχε ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που διέψευσε.

«Δεν είχαμε προβλήματα. Το μόνο μας πρόβλημα το τελευταίο καιρό ήταν το τι θα γίνει με το παιδί, την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς. Ο σύζυγος της 32χρονης ενημερώθηκε πως η σύζυγός του πήρε το παιδί τους και ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου έμεναν στις 12 το μεσημέρι, βάζοντας τέλος στη ζωή τους, πηδώντας στο κενό. Μόλις έφτασε στο σημείο ο σύζυγός της, βλέποντας νεκρό το παιδί τους και τη γυναίκα του, φώναξε: «Γιατί μου το έκανες αυτό;».
« PREV
NEXT »