ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τουρνουά Ακαδημιών από όλη την Ελλάδα στο γήπεδο του ΑστέραΓια ακόμη μία χρονιά οι Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ διοργάνωσαν τουρνουά Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τη συμμετοχή ομάδων από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

Με τη συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ και τεσσάρων ομάδων από την ελληνική επικράτεια διοργανώθηκαν και φέτος τα τουρνουά Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην Τρίπολη.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στα τουρνουά των Ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ ήταν οι Ατρόμητος Πτολεμαΐδας και Δήμητρα/ Απόλλων Τρικάλων (τουρνουά Χριστουγέννων) και οι ΠΑΣ Φλώρινα, Αθλόπολις Πρέβεζας (τουρνουά Πρωτοχρονιάς), για παιδιά γεννημένα από το 2004 έως το 2009.

Συνολικά έγιναν 18 αγώνες και ασφαλώς τα τουρνουά είχαν και ενδιαφέρον για το μέλλον, αφού δοκιμάστηκαν ποδοσφαιριστές νεαροί και εντοπίστηκαν ταλέντα που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τα τμήματα υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ.

Οι αποστολές 50 ατόμων των ομάδων ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ, κατέλυσαν σε ξενοδοχεία της Τρίπολης, γνώρισαν την πόλη και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του συλλόγου.
« PREV
NEXT »