ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Στάθης Κούλης: Κοντά στους Γορτύνιους της Αττικής (pics)


Δεν τρέχει δεξιά και αριστερά μόνο για τα προβλήματα του Δήμου, αλλά βρίσκεται και κοντά στους Γορτύνιους, σε όλες τις εκδηλώσεις τους για τη νέα χρονιά.

Είτε στην Αρκαδία, είτε στην Αττική, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, δίνει το παρών στις εκδηλώσεις των συλλόγων και των φορέων, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ενότητας και συνοχής.


Όπως αναφέρει, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας, ειδικά σε αυτούς που ζουν μακριά μας, γιατί είναι η δύναμή μας. Ο δήμος Γορτυνίας στηρίζεται στην εξωστρέφεια και στην αγάπη των απανταχού συμπατριωτών μας. Τους στηρίζουμε και τους τιμούμε, γιατί συμμετέχουν ενεργά, κρατάνε ζωντανές τις παραδόσεις μας, ζουν κοντά μας και βοηθούν όπου καταστεί ανάγκη.

Στις πίτες των Γορτυνιακών συλλόγων στην Αττική, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Στάθης Κούλης και έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους συμπατριώτες του και να συζητήσει μαζί τους για τον προγραμματισμό του 2020.
        

Ο δήμαρχος βρέθηκε στις εκδηλώσεις της Παγγορτυνιακής Ένωσης, της Ένωσης Αρκάδων Χαλανδρίου, των συλλόγων Πελοποννησίων Ζεφυρίου, Αετοραχιτών, Απανταχού Πυρραίων, Κακουρέικων, Φιλοπροόδων Ελάτης, Βυδιακιτών, Σαρακιναίων Ηραίας, Βελημαχιτών, Πέττα και Απανταχού Δοξιωτών.
Με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως βρέθηκε σε εκδήλωση και είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα της Γορτυνίας.« PREV
NEXT »