ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ναύπλιο: Με τιμώμενο πρόσωπο τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο έκοψε την πίτα της η ΔΗΜ.ΤΟ. της ΝΔ


Σε μια όμορφη εκδήλωση χθες Κυριακή το βράδυ της 26ης Ιανουαρίου 2020 η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας έκοψε την πίτα της.

Το Βίντεο της εκδήλωσης
 Η εκδήλωση έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “Αμαλία” με τιμώμενο πρόσωπο τον ευρωβουλευτή με καταγωγή από το Ναύπλιο Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Παρόντες επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός και ο Γενικός Συντονιστής κομματικών οργανώσεων Πελοποννήσου της Ν.Δ. Παναγιώτης Τζαβάρας.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Μαλτέζος και Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, οι πολιτευτές της παράταξης Ελένη Παναγιωτοπούλου, Σόνια Ταντάρου – Κρίγγου, ο Χρήστος Προσύλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Γανώσης, πολλοί αντιδήμαρχοι Άργους – Μυκηνών και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι Άργους και Ναυπλίου.

Στην εκδήλωση μετά τους χαιρετισμούς μίλησε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος που καταχειροκροτήθηκε, αφού οι Αργολιδείς τον θεωρούν δικό τους παιδί.πηγή: argonafplia.gr
« PREV
NEXT »