ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Τρίπολης (pics, vid)


Τη Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:30, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Τρίπολης και του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου στο ισόγειο του Δημαρχείου. 

Τη τέλεση του αγιασμού πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας, κ.κ. Θεόκλητος. 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης έκοψε τη πίτα του Συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους υγεία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Τόνισε μάλιστα πως στόχος της νέας χρονιάς θα πρέπει είναι η αγαστή συνεργασία ανάμεσα στους αιρετούς και τους εργαζόμενους ώστε να προσφέρουν στο μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες τους στο Δήμο Τρίπολης. Μια συνεργασία που να χαρακτηρίζεται από ηρεμία, πραότητα και αποτελεσματικότητα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος στις ευχές του.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, Σωτήρης Παπαδημητρίου, Νίκος Τσιαμούλος, Κωνσταντίνος Κατσαφάνας και Βαγγέλης Γούργαρης, απηύθυναν τις ευχές τους για τη καινούργια χρονιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της δημοτικής αρχής. 

Τυχερή της χρονιάς στάθηκε η υπάλληλος κα Κωνσταντίνα Λάγγα που κέρδισε τα δώρα της κλήρωσης.

Το Arcadia Spot παρευρέθηκε στη κοπή της πίτας και έκανε ζωντανή μετάδοση της τελετής.
Το βίντεο και οι δηλώσεις ακολουθούν παρακάτω:


Δείτε παρακάτω φωτογραφικό Υλικό από την Εκδήλωση« PREV
NEXT »