ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Η κοπή της πίτας από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (pics, vid)Χθες Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση για τη νέα χρονιά για το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Πριν την έναρξη του έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας, την οποία ευλόγησε εκπρόσωπος της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.

Ο Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας αφού ευχήθηκε σ' όλους τους παριστάμενους υγεία και καθαρό μυαλό για τη λήψη σωστών αποφάσεων που αφορούν τα δημόσια θέματα, έκοψε τη πίτα.

Στις ευχές του, επεσήμανε πως η υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην διαταράσσονται οι προσωπικές τους σχέσεις.

''Εύχομαι για τη περιφέρεια μας, το 2020 να είναι μια χρονιά επανεκκίνησης. Είμαστε από τις περιφέρειες που υπέστησαν τα δεινά της οικονομικής κρίσης σε πολύ άσχημο βαθμό, αυτό είναι ορατό. Να είναι το 2020 μια χρονιά όπου θα αλλάξουν τα πράγματα και νομίζω αρκετά πράγματα πρέπει να οφείλονται και σ' εμάς, τη προσπάθεια τη δική μας, για να αλλάξουν οι καταστάσεις'' 
 τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης εστιάζοντας στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των περιφερειακών συμβούλων προκειμένου το νέο έτος να αποτελέσει μια χρονιά επανεκκίνησης για τη Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη κοπή της πίτας και τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.


« PREV
NEXT »