ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τα ζώδια σήμερα


Διαβάστε  τις αστρολογικές σας προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 20020!! 

ΚΡΙΟΣ: Η κρίση σας σήμερα δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό αφήστε για άλλη μέρα τις μεγάλες αποφάσεις. Κρατήστε χαμηλό προφίλ καθώς οι παραλείψεις θα έχουν επιπτώσεις στην καριέρα σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι και τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν μην πιέζετε καταστάσεις. Προσπαθήστε να λύσετε μόνο με διάλογο οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας πιέζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε δημόσιες σχέσεις με χρήσιμα άτομα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μην έχετε ενοχική διάθεση επειδή νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να πείτε μυστικά σε οικογενειακά πρόσωπα που δεν πρόκειται να σας στηρίξουν. Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα.


ΛΕΩΝ: Τα λάθη υπάρχουν για να μαθαίνετε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνετε. Προχωρήστε βήμα-βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι η αποκοπή από συνήθειες που δε σας αρμόζουν. Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε εσείς.


ΖΥΓΟΣ: Ακούστε τις απόψεις δικών σας ατόμων πριν βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από το πολύ άγχος. Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην οι καλύτερες, αλλά αν το απαιτεί η περίσταση δώστε τις.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής Δε σας έχουν βοηθήσει σε τίποτα. Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μην πάρετε όλα όσα ζητάτε, αλλά στην πορεία το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά γενναιόδωρο μαζί σας. Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε. Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.


ΙΧΘΥΣ: Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Όσο εύκολο λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο πιο εύκολα μπορούν να σας απογοητεύσουν.
« PREV
NEXT »