ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Άργος: Ελπίδα ότι τα δυο αδέλφια δεν ήταν μέσα στο σπίτι που κάηκε στην ΠυριέλαΔύο υπερήλικα αδέλφια κατοικούσαν στο σπίτι που κάηκε ολοσχερώς στην Πυργέλα Άργους.

Συγκεκριμένα δύο ηλικιωμένοι, άνδρας και γυναίκα αδέρφια έμεναν σε σπίτι στην Πυργέλα Άργους, όπου ξέσπασε φωτιά στις 04.30 το πρωί. Από την φωτιά κάηκε και έπεσε η στέγη του κτηρίου. Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι οι δύο ένοικοι ήσαν μέσα και καταπλακώθηκαν από την στέγη. Μέχρι αυτή την στιγμή, ώρα 10.00, οι έρευνες συνεχίζονται με απομάκρυνση μπάζων.

Οι δύο ένοικοι δεν έχουν βρεθεί, ούτε υπάρχει κάποια πληροφορία για το που βρίσκονται. Φυσικά δεν βεβαιώνεται αν ήσαν ή όχι μέσα στο σπίτι τους. Αυτό δίνει ελπίδες ότι ίσως δεν βρίσκονταν μέσα στο σπίτι που κάηκε ολοσχερώς.

Τους δύο ηλικιωμένους είχαν κλέψει πολλές φορές και τους είχαν αφαιρέσει αρκετά χρήματα. Το σπίτι το είχαν “οχυρώσει” με λαμαρίνες αφού ανησυχούσαν για την ζωή τους.


Στο σημείο έχει σπεύσει δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Άργος και Ναύπλιο, με έξι οχήματα και δώδεκα άνδρες, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

    
« PREV
NEXT »