ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σε θέση μάχης η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γορτυνίας – Ανοιχτό το οδικό δίκτυοΑπό τις νυχτερινές ώρες τα συνεργεία του δήμου Γορτυνίας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας έχουν ριχτεί στην μάζη του εκχιονισμού στο κεντρικό οδικό δίκτυο του δήμου, αλλά και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Με τον συντονισμό του δημάρχου Στάθη Κούλη και των αντιδημάρχων Γιάννη Παναγιωτακόπουλου και Δημήτρη Καζά η εικόνα αυτή την ώρα είναι άκρως ικανοποιητική.

«Για την ώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κια έχουμε καταφέρει να υπάρχει ομαλή πρόσβαση σε κάθε σημείο των διοικητικών ορίων του δήμους μας» μας ενημερώνει ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης.

«Δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα οι επισκέπτες μας , για την περίοδο των εορτών αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι και όλες οι δραστηριότητες γίνονται κανονικά. Υπάρχει μεγάλη πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα και ο δήμος κάνει ότι είναι απαραίτητο για να έχουν μια όμορφη διαμονή στην περιοχής μας» κατέληξε ο κ. Στάθης Κούλης.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμος Γορτυνίας είναι από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς με πανέμορφα μέρη όπως η Δημητσάνα , η Στεμνίτσα , η Βυτίνα και τα Λαγκάδια. Διαθέτει σύγχρονες τουριστικές μονάδες και πολλά παραδοσιακά ταβερνάκια και ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές.Τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας επί ποδός σε όλο το οδικό δίκτυο του δήμου Γορτυνίας.« PREV
NEXT »