ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Οι Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις της περιφέρειας Πελοποννήσου"Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις για το Νέο Έτος 2020 που θα γίνουν την 1η Ιανουαρίου 2020 στην Τρίπολη", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην πρόσκληση που απέστειλε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Μεταξύ άλλων θα λάβουν χώρα:

11:00 Τέλεση επίσημης Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.


-Μετά το τέλος της Δοξολογίας και από ώρα 11:45 έως 13:30 ο κ. Περιφερειάρχης και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα δεχθούν τις ευχές των Αρχών, των Φορέων, των Οργανώσεων και των πολιτών στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Κεντρικό Κατάστημα.

- Με εντολή των υπευθύνων των Υπηρεσιών, το βράδυ και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, φωταγώγηση όλων των Καταστημάτων των Υπηρεσιών της Περιφέρειας, του Δημοσίου, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, των Τραπεζών, καθώς και των οδών, πλατειών και μνημείων της πόλης.


« PREV
NEXT »