ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Τεγέας με θέμα «Μήλο της Τεγέας»


Στο πλαίσιο δραστηριοποίησης του ΚΑΠΗ Τρίπολης μέσα στην κοινωνία αλλά και της προώθησης των τοπικών προϊόντων διοργανώθηκε εκδήλωση του ΚΑΠΗ στο Παράρτημα Τεγέας για το μήλο Τεγέας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κ. Τζιούμης το ΚΑΠΗ θα πρέπει να ανοιχθεί στην κοινωνία, κυρίως για τους ίδιους τους ηλικιωμένους, καθώς ο ρόλος λειτουργίας των ΚΑΠΗ είναι αυτός ακριβώς, δηλαδή να μην απομονώνονται οι ηλικιωμένοι.

Ο Δήμαρχος συνέχισε λέγοντας ότι το ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης έχει να επιδείξει σπουδαία δραστηριότητα με διάφορες δράσεις και έχει στηριχθεί από όλες τις δημοτικές αρχές και από όλα τα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων χρόνων. Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής, είπε ο δήμαρχος, είναι να επεκταθούν οι δραστηριότητες του ΚΑΠΗ στην κοινωνία και στην περιφέρεια του Δήμου Τρίπολης.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιούμης πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση των τελευταίων χρόνων του Παραρτήματος στην Τεγέα η οποία πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Επιπλέον η εκδήλωση αφορά την προβολή ενός τοπικού προϊόντος, του μήλου Πιλαφά Ντελίσιους, το οποίο, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, έχει ονομασία προέλευσης, είναι μοναδικό στην Ελλάδα και πρέπει να το στηρίξουμε και να το προβάλλουμε καθώς αρκετοί συμπολίτες μας αγρότες έχουν ως κύριο εισόδημα την παραγωγή μήλου.

Ο κ. Τζιούμης κατέληξε λέγοντας ότι στο πλαίσιο προβολής τοπικών προϊόντων από τον Δήμο Τρίπολης εντάσσεται και η συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία παράλληλα ανοίγει το ΚΑΠΗ στην κοινωνία και έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου και στα μέλη του ΚΑΠΗ που την διοργάνωσαν.ΠΟΛΥΜΕΣΑ

« PREV
NEXT »