ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε επιχειρήσεις


Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής στη Μεσσηνία 
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τρία άτομα


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, τέσσερις  περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (1.12.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 39, 37 και 21 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, χθες (1.12.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, οι ανωτέρω δράστες διέρρηξαν επιχείρηση ημεδαπού και αφαίρεσαν χάλκινα αντικείμενα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και τους συνέλαβαν, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες, από 23.10.2019 έως και χθες (1.12.2019), στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, διέπραξαν συνολικά δύο κλοπές-διαρρήξεις σε επιχείρηση και αγροικία, όπου αφαίρεσαν συνολικά ηλεκτρικά εργαλεία, χάλκινα αντικείμενα κ.α. καθώς και μία απόπειρα κλοπής σε επιχείρηση.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ κατασχέθηκε και ένα  όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

« PREV
NEXT »