ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ευχαριστήριο στο Ίδρυμα "Ο Καλός Σαμαρείτης" για τη χορηγία στο ΓΕΛ Τροπαίων


 Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του ΓΕΛ Τροπαίων αισθανόμαστε τη βαθύτατη και ειλικρινή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Ιδρύματος ΕΥΠΟΙΪΑΣ, «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», για τη σπουδαία αρωγή και τη σημαντική χορηγία τους προς το σχολείο μας.

Με τη γενναία οικονομική ενίσχυση προς τους επιτυχόντες αποφοίτους του σχολείου μας σε Πανεπιστήμια, κατά το σχολικό έτος 2019-2020 , προσφέρατε οικονομική ανακούφιση στις οικογένειες των μαθητών/τριων μας και επιβράβευση πρακτική και ηθική στους νεοεισηγμένους φοιτητές.

Σας ευχαριστούμε ολόθερμα, γιατί με τη γενναιόδωρη προσφορά σας, μαθητές/τριες του σχολείου μας συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό στο 6ο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο στη Βενετία.

Σε καιρούς οικονομικά τόσο χαλεπούς, η στήριξη που μας παρέχετε ενισχύει τόσο το έργο μας όσο και τη νεανική δημιουργικότητα των μαθητών.  Δίχως τη δική σας αρωγή και τη σημαντική σας χορηγία το όλο εγχείρημα της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο θα ήταν ανέφικτο.

Ευελπιστούμε στην παγίωση της συνεργασίας μας  με τρόπο κοινωφελή για το σχολείο και την κοινωνία του Δήμου μας και ευχαριστούμε  άλλη μια φορά θερμά για τη συμβολή σας στη διεύρυνση των οριζόντων των μαθητών μας και την ενίσχυση της δυναμικής του σχολείου μας.

 Ευχόμαστε η προσφορά σας να γίνει παράδειγμα για τη νέα γενιά και ο Θεόδωρος Μουστόγιαννης πρότυπο μίμησης ως προς την επιτυχή σταδιοδρομία του και την πίστη του.

Με εξαιρετική εκτίμηση

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του ΓΕΛ Τροπαίων
« PREV
NEXT »