ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Εκδήλωση με κλόουν και ξωτικά στο Παιδικό Χωριό του Παραλίου ΆστρουςΜε μεγάλη χαρά σήμερα οι μικροί μας φίλοι υποδέχτηκαν τα ξωτικά της Νίκης the clown στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Παραλίου ‘Αστρους!! Το μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό μας γέμισε με πολλά χαμογέλα και παιχνίδια για άλλη μια φορά!! Face painting, μπαλονοτεχνικές, τραγούδια και χορό για όλα τα παιδιά..... Αυτό το μικρό όνειρο των παιδιών δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ομαδική προσπάθεια όλων μας!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους συνέβαλαν οικονομικά ή/και με την προσωπική τους εργασία σε αυτό το σκοπό (Οργανωτική Επιτροπή, Εμπορικός Σύλλογος Β.Κυνουρίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Π.Άστρους, Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Α.Αρκαδίας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Π. Άστρους, τις τοπικές επιχειρήσεις και τους συμπολίτες μας).
Για πρώτη φορά, φέτος το Παράλιο Άστρος εμφανίζει ένα άλλο πρόσωπο γιορτινό και χαρούμενο...
Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους!!...και του χρόνου!!!
Παρακάτω θα βρείτε το γιορτινό πρόγραμμα αυτών των ημερών:

Πέραν από τις αναρτημένες επιχειρήσεις, θα θέλαμε, επίσης να ευχαριστήσουμε και τα σουπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ όπως και τον φούρνο ΝΕΙΛΟΣ στο Άστρος για τις γενναιόδωρες προσφορές τους!« PREV
NEXT »