ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δήμος Γορτυνίας: Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δημοτικό Σχολείο ΒυτίναςΜια μεγάλη ομάδα μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βυτίνας, μαζί με μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά, ξεφάντωσαν στη σημερινή εορταστική εκδήλωση, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Γορτυνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.) λόγω των Χριστουγέννων και υλοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Όμηρος Σταθόπουλος» του σχολείου.

Ταλαντούχοι καλλιτέχνες, σκανταλιάρικα ξωτικά και ανήσυχοι αρκούδοι, διασκέδασαν τα παιδιά με έντονους χορούς, ομαδικά παιχνίδια, ευφάνταστες κατασκευές και μουσικοκινητικές δραστηριότητες, μοίρασαν δώρα στους/στις μαθητές/-τριες και πρόσφεραν στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας στα παιδιά και τους συνοδούς γονείς που συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Τρυφωνόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Βυτίνας κ. Φώτης Κατσούλιας και νωρίτερα ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Πάικος Αναγνωστόπουλος.

Μαθητές/-τριες, εκπαιδευτικοί και γονείς ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Γορτυνίας για την δυναμική έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων στο σχολείο, ενόψει της θεατρικής παράστασης και της έκθεσης δώρων που προετοιμάζονται να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο.

http://dhmotiko-vytinas.blogspot.com
« PREV
NEXT »