ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Απαξίωση των εθελοντών από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για το χριστουγεννιάτικο χωριό

Εθελοντές στο Παράλιο Άστρος αποφάσισαν με κόπο,  έξοδα δικά τους και τη συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων να στήσουν ένα χριστουγεννιάτικο χωριό για μικρούς και μεγάλους, με σκοπό να προσελκύσουν ντόπιους αλλά και τουρίστες απ' όλη την Ελλάδα κατά την περίοδο των εορτών.

Οι εργασίες για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού ολοκληρώθηκαν και είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχτεί το κόσμο, τη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.  

Με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι στις εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά για το Χριστουγεννιάτικο χωριό για το οποίο είχε ενημερωθεί ο Δήμος μέρες πριν.

Οι εθελοντές πάντα ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του Παράλιου Άστρους και θα συνεχίσουν με τις δράσεις τους να προσφέρουν στον τόπο, για τους δημότες και για τα παιδιά τους. Αλλά σε αυτή τους τη προσπάθεια ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας οφείλει να συνδράμει και να προωθήσει τις ενέργειες των εθελοντών. 

Πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι ένας τουριστικός προορισμός όπως το Παράλιο Άστρος για να παραμείνει πόλος έλξης τουριστών καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου πρέπει να γίνονται εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου με την αρωγή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και όχι μόνο με πρωτοβουλία των εθελοντών.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βασικό μέλημα όλων των επιχειρηματιών αλλά και του Δήμου  Βόρειας Κυνουρίας πρέπει να είναι η προσέλκυση τουριστών μέσω αυτών των εκδηλώσεων.

Ευχόμαστε στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας καλές γιορτές.
« PREV
NEXT »