ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισε ο Χορευτικός Όμιλος ΤρίποληςΟ Χορευτικός  Όμιλος Τρίπολης πιστός στα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα στολίδια ήταν χειροποίητες κατασκευές από φυσικό υλικό. Μέσα σ’ ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα μέλη του Ομίλου τραγουδώντας  χριστουγεννιάτικα τραγούδια, στόλισαν το  δέντρο και έδωσαν τις δικές τους ευχές για αγάπη, υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Σε συνέχεια βέβαια των πολυποίκιλων δράσεών του, ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου θα παρουσιάσει το αφηγηματικό παραμύθι «Η κυρά Καλή, η κυρά Κακή και οι δώδεκα μήνες», συνδυασμένο με κάλαντα, παραδοσιακές μουσικές, χορούς και δρώμενα από όλη την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου και η είσοδος είναι ελεύθερη!

Τέλος, στηρίζοντας ηθικά αλλά και έμπρακτα το δύσκολο αγώνα του μικρού Πέτρου από την Μεγαλόπολη στην είσοδο του αμφιθεάτρου θα υπάρχει κουμπαράς προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται να σωθεί μια αθώα ψυχή!

Σ Α Σ    Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε !

« PREV
NEXT »