ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Άστρος


ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ 
Σ αυτές τις άγιες μέρες καλούμε όλους τους Συλλόγους και τα Σωματεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας αλλά και τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τη φιλανθρωπική εκδήλωση των τριών συλλόγων που γίνεται με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου κ ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους!!! Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας κ ας απλωσουμε το χέρι στο διπλανό μας που το έχει πραγματική ανάγκη. 
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!!!


Οι σύλλογοι Πηγασος, Ευ Ζην και Αίολος - ως άλλοι μάγοι με τα δώρα- φορούν τις στολές τους και ετοιμάζονται να μοιράσουν απλόχερα την αγαπη. Μια αγάπη που όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε.
Το Σάββατο 28/12/2019 και ώρα 17.00 θα είμαστε ΟΛΟΙ στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους με στόχο να συγκεντρώσουμε τροφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθεια μας.
Ταυτόχρονα, το van του δήμου βόρειας Κυνουρίας - ως άλλο ελκυθρο- θα είναι εκεί για να συγκέντρωσει και να μεταφέρει τα είδη. -Ως άλλος Άγιος Βασίλης- το Γραφείο κοινωνικής πολιτικής του δήμου θα αναλάβει τη διανομή.

Τα δώρα είναι στα χέρια σας..
« PREV
NEXT »