ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αναθέσεις Νίκα χωρίς ουσία! Έδωσαν οι πολίτες λεφτά για αέρα...κοπανιστό!Όπως αναφέρθηκε στο Περιφερειακό συμβούλιο στις 02/12/2019, από τον Πέτρο Τατούλη,

δόθηκαν από τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, δύο απευθείας αναθέσεις, η μία ανάθεση ήταν για τη Βιντεοσκόπηση και η δεύτερη αφορούσε την Ηλεκτρονική μεταφορά - Live Steaming - σε δυο εταιρείες, μία με έδρα την Κόρινθο και η δεύτερη με έδρα την Αθήνα από 24.800,00 ευρώ, δηλαδή το συνολικό ποσό και για τις δύο συμβάσεις αγγίζει τις 50.000,00 ευρώ.

Δημιουργήθηκε μία σύγχυση για τις αναθέσεις αυτές μιας και όπως ανέφερε και η κα Νικολάκου, το πληροφορήθηκαν μέσα από τις αναρτήσεις στη Διαύγεια, που είχαν αναρτηθεί λίγες ώρες νωρίτερα.
Αξιοσημείωτο είναι, όπως ειπώθηκε από τη κα Νικολάκου, ότι δεν είχε ενημερωθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο, ούτε καν η Οικονομική επιτροπή που παλαιότερα ενημερωνόταν.

Σημαντικό είναι να διαβάσει κάποιος τις συμβάσεις που έχουν αναρτηθεί στις 2/12/2019 στη Διαύγεια, για να βγάλει ορθά συμπεράσματα.

Αντιφατικές μοιάζουν μεταξύ τους οι δύο αυτές συμβάσεις καθώς έχουν ίδια παροχή, η μια εταιρεία που αναφέρεται στη πρώτη σύμβαση, θα κάνει Ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο ενώ παράλληλα θα Μαγνητοσκοπεί το βίντεο και για άλλες χρήσεις και η άλλη εταιρεία που αναφέρεται στη δεύτερη σύμβαση θα κάνει και αυτή Μαγνητοσκόπηση.

Τι δεν καταλάβατε ακριβώς;
Η πρώτη εταιρεία που θα κάνει Ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο για 24.800,00 ευρώ θα κάνει παράλληλα και Μαγνητοσκόπηση ενώ η άλλη εταιρεία για το ίδιο ακριβώς ποσό θα κάνει μόνο τη Μαγνητοσκόπηση.

Δηλαδή, δεν μπορούσε να αναλάβει η πρώτη εταιρεία που ούτως ή αλλιώς θα κάνει τη Μαγνητοσκόπηση, να καλυφθεί αυτή η παροχή από αυτήν και έπρεπε ο κος Π. Νίκας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να αναθέσει και να χρεώσει την Περιφέρεια άλλα 24.800,00 ευρώ για το ΤΙΠΟΤΑ!

Δείτε το απόσπασμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο


Ο κος. Νίκας ανέφερε, ότι δόθηκαν σε δύο κανάλια της Πελοποννήσου, το ένα στη Κόρινθο και το άλλο στη Καλαμάτα, τα οποία σύμφωνα πάντα με τον κο Νίκα "έχουν τη μεγαλύτερη Θεαματικότητα" .
Που εδώ που τα αναλύουμε και τι ρόλο παίζει αυτό, αφού το Περιφερειακό συμβούλιο ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ από κανένα Τηλεοπτικό κανάλι ζωντανά αφού με βάση τα δεδομένα που αναγράφονται στις συμβάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια θα μεταδίδεται μόνο μέσω διαδικτύου.

Δείτε την απάντηση του Προέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της Αρκαδικής Τηλεόρασης κ. Γ. ΠαπαηλίουΠολλά τα ερωτήματα με αυτές τις αναθέσεις;;;

Τι εξυπηρετεί στη πραγματικότητά η απόφαση του Περιφερειάρχη, κ. Π. Νίκα;

Για ποιο λόγο, παραχώρησε με απευθείας ανάθεση, τη διπλή Μαγνητοσκόπηση και τη Ζωντανή Μετάδοση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου σε αυτά τα δύο τηλεοπτικά κανάλια ενώ η μετάδοση θα γίνεται μόνο μέσω Διαδικτύου;

Πώς δεν ζήτησε κάποια προσφορά και από επιχειρήσεις των άλλων νομών που εδρεύουν μάλιστα στη Περιφέρεια Πελοποννήσου ή και από την Αρκαδία, που είναι η έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ η μία εξ αυτών που επιλέχτηκαν έχει έδρα την Αθήνα!! 

Ποιος έκρινε το κόστος όλων αυτών των Παροχών και γιατί δεν το ανέλαβε ένας και έπρεπε να το αναλάβουν δύο με διπλάσιο κόστος και χωρίς ουσία;

Κίνηση που προκάλεσε αγανάκτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και οργή στις υπόλοιπες εταιρείες κάλυψης των ζωντανών μεταδόσεων του Συμβουλίου, που ζητούν διαφάνεια και ορθή επιλογή των υποψηφίων, σεβόμενοι τα θεσμικά όργανα.


Μπορείτε να δείτε τις συμβάσεις παρακάτω« PREV
NEXT »