ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

1οι Διονυσόπουλος και Λαμπροπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα


Επιτυχίες συνεχίζει να γράφει ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στα τουρνουά open, όπου συμμετέχει τους τελευταίους μήνες. Αυτή τη φορά στην κατηγορία των διπλών οι αθλητές του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια και Διονυσόπουλος Αλέξανδρος κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΟΑ Καλαμάτας.

Αγωνιστικά οι αθλητές μας, που για πρώτη φορά συνεργάζονται στα μικτά διπλά κατάφεραν σε 16άρι ταμπλό και περνώντας τον πρώτο γύρο με bye να κερδίσουν το ζευγάρι των Κυριακούλια – Κυριακούλιας με 61 61. Στην τετράδα επικράτησαν των Παπανικολάου και Ασένοβα με 67, 63 10-7, περνώντας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Εκεί αντίπαλο ζευγάρι ήταν αυτό των Καρβέλη – Κανελλοπούλου. Η επικράτηση ήταν δύσκολη με 62, 64, αλλά οι παίχτες μας επέστρεψαν από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με την πρώτη θέση του τουρνουά.

Οι προσπάθειες των παιχτών μας συνεχίζονται αυτόν τον τελευταίο μήνα του έτους και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν απόλυτα για τις προσπάθειες τους καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και τους προπονητές στην Λαμπροπούλου και τον Διονυσόπουλο για την 1η θέση στο open και καλή συνέχεια με επιτυχίες
« PREV
NEXT »