ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πραγματοποιούνται έργα σε χωριά του Δήμου Τρίπολης (video - pics)

Πραγματοποιούνται έργα σε χωριά του Δήμου Τρίπολης (video - pics)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έργα σε χωριά του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιούν συνεργία του Δήμου, υλοποιώντας αιτήματα προέδρων και κατοίκων τοπικών διαμερισμάτων.


Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης μαζί με τους αντιδημάρχους κ. Γιώργο Λαγό και κ Αλέξανδρο Κανελόπουλο επισκέφτηκαν τα έργα που πραγματοποιούν συνεργεία του Δήμου στο Στάδιο Τεγέας.

Κώστας Τζιούμης:
Έχουν ξεκινήσει εδώ και 10 - 15 μέρες τα μηχανήματα του Δήμου Τρίπολης και πραγματοποιούνται έργα τα οποία έχουνε ζητήσει οι πρόεδροι των χωριών του Δήμου μας. Εδώ συγκεκριμένα στο χωριό στάδιο Τεγέας έχουμε έρθει για τον καθαρισμό δύο οικοπέδων από μπάζα που τα ζητούσαν οι κάτοικοι εδώ και πάρα πολύ καιρό και υλοποιούμε το αίτημα αυτό.
Γιώργος Λαγός:
Η παρουσία μας εδώ σηματοδοτεί ότι βλέπουμε το Δήμο ενιαία είναι ο δήμαρχος εδώ και δύο αντιδήμαρχοι και συνεργαζόμαστε προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα συνεργεία μας εργάζονται κατά περιοχές και κατά χωριά προκειμένου να αποκαταστήσουν και να διορθώσουν πράγματα τα οποία μας έχουν ζητηθεί Τα συνεργεία μας εργάζονται κατά περιοχές και κατά χωριά προκειμένου να αποκαταστήσουν και να διορθώσουν πράγματα τα οποία έχουν μείνει πίσω.
Η συγκεκριμένη δράση έχει σχέση με αιτήματα του χωριού προκειμένου να ομορφύνει η πλατεία του σταδίου.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχιστεί αυτή η δουλειά σε όλες τις περιοχές και δεν θα πηγαίνουμε από τη μία περιοχή στην άλλη ώστε να απασχολούμαι στο δρόμο τα συνεργεία αλλά να γίνεται πραγματικό έργο.
Της παρέμβασης δεν της κάνουμε μόνοι μας αποφασίζει ο πρόεδρος μας στέλνει το αίτημα του κι εμείς με τη σειρά μας στέλνουμε τα μηχανήματα να υλοποιήσουν το αίτημα του και έχει την επίβλεψη ο πρόεδρος του χωριού. Δεν θέλουμε να λειτουργούμε από μόνοι μας αλλά θέλουμε να υπάρξει συνεργασία με όλους τους προέδρους των χωριών

« PREV
NEXT »