ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρίπολη: Συνεχίζονται οι εργασίες αναπαλαίωσης – ανακατασκευής στο κτίριο του Μαντζουνείου


Συνεχίζονται οι εργασίες αναπαλαίωσης – ανακατασκευής στο κτίριο του Μαντζουνείου στην Τρίπολη


Στο χώρο των εργασιών παραβρέθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με τους αντιδημάρχους κ, Κανελλόπουλο και κ, Λαγό προκειμένου να δούνε από κοντά την πορεία των εργασιών και να ενημερωθούν για το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης του.

Το έργο περιλαμβάνει τις εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του κτιρίου Ματζουνείου στην Τρίπολη. Στο κτίριο εντάσσεται η λειτουργία της βιβλιοθήκης, που υπάρχει από παλιά, αλλά ταυτόχρονα θα εξελιχθεί και θα εντάξει στη λειτουργία του της τεχνικές multimedia - internet κλπ.
Το υφιστάμενο κτίριο διαρρυθμίζεται ως εξής:

Στο ισόγειο (ανατολικό τμήμα) δημιουργείται το αναγνωστήριο - κέντρο πληροφόρησης βιβλιοστάσιο (δυτικό τμήμα) και ένα wc προσωπικού με προθάλαμο. Η είσοδος στον όροφο γίνεται από την βόρεια πλευρά με την πίσω εξωτερική υφιστάμενη σκάλα ή με τον εξωτερικό ανελκυστήρα, που τοποθετείται στον ακάλυπτο. Στον όροφο δημιουργείται και συναντάμε: τον χώρο υποδοχής κοινού - πληροφορίες, το παιδικό τμήμα βιβλιοθήκης, δύο γραφειακούς χώρους, αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων, wc. Το κτίριο υποστηρίζεται από σύγχρονες Η/Μ εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται οικοδομικές εργασίες (εκσκαφές, καθαιρέσεις, προσθήκες, επιστρώσεις, επενδύσεις, επιστεγάσεις, κλιμακοστάσια, χρωματισμοί, εργασίες περιβάλλοντος χώρου κλπ.), γειώσεις, υδροδότηση, αποχέτευση ομβρίων υδάτων και ακαθάρτων, εργασίες πυρόσβεσης, κλιματισμός κλπ.
« PREV
NEXT »