ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Επίθεση με σιδερογροθιά μέσα στο σχολείο


Η μητέρα του μαθητή υπέβαλε μήνυση για σωματικές βλάβες


Επίθεση από τρία άτομα κατήγγειλε ότι δέχθηκε 13χρονος μαθητής του 1ου Γυμνασίου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, χθες το πρωί, στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια διαλείμματος.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση με σιδερογροθιά από τρεις μαθητές -που δεν ήταν συμμαθητές του- μέσα στο σχολείο του στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα του μαθητή υπέβαλε μήνυση για σωματικές βλάβες στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά και στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη ένας 14χρονος για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών καθώς και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο ο 14χρονος όσο και οι γονείς του αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα ενώ θα οριστεί ρητή δικάσιμος.

Η μητέρα του 13χρονου ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά και κατά των άλλων δύο δραστών της επίθεσης στον γιο της καθώς, όπως τόνισε, «δεν φτάνει απλώς να καταγγέλλουμε« τέτοιου είδους περιστατικά.

Όπως υποστήριξε η ίδια, ο γιος της δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα, το ένα εκ των οποίων «φορούσε ένα γάντι που εσωτερικά είχε σίδερο».

« PREV
NEXT »