ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Απείρου κάλους το ΔΣ Γορτυνίας με βρισιές α@@@@ κωλ@@- Διακόπηκε η συνεδρίασηΜε αφορμή το θέμα των σχαρών για τα όμβρια στην Πλατεία της Βυτίνας και την τοποθέτηση του επιχειρηματία ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε σωστα το έργο με αποτέλεσμα να συμβαίνουν περισσότερα προβλήματα και ότι έχει απευθυνθεί στο Δήμο απο το 2014 και δεν έχει απαντήσει ο Δήμος στα αιτήματα του προκάλεσε μεγάλο καυγά στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας με τους δημότες που παρευρίσκονται να γιουχάρουν τον πρώην Δήμαρχο.

Το λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Δημάκος ο οποίος είπε ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν κοιτούσε τα έργα αλλά το ψητό.

Εκεί έξαλλος ο π. Δήμαρχος Γιαννόπουλος αποκάλεσε τον κ. Δημάκο ¨τι λέει αυτό το αρχ@@ι¨  το οποίο ξεσήκωσε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Στάθης Κούλης είπε ότι επι Δημαρχίας του κ. Γιαννόπουλου είχε δεχθεί και ο ίδιος βρισιές.

Δεν ανακαλέστηκε τίποτα και ο Πρόεδρος διέκοψε την συνεδρίαση.

Μετά απο λίγα λεπτά ξανάρχισε η συνεδρίαση και ο κ.Γιαννόπουλος είπε : ¨και για εσάς θα λένε μεθαύριο ότι κοιτάζετε το ψητό¨

Ο κ. Δημάκος είπε ¨ Δεν έχω να ζητήσω συγνωμη για τίποτα, ψητό εννούσα το έργο, αλλά αν νομίζατε κάτι άλλο όποιος έχει τη μύγα.....¨

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΣΤΙΓΜΉ ΣΤΟ 3.29


« PREV
NEXT »