ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Στο Συνέδριο Τουρισμού του τμήμα του ΔΙΕΚ Τρίπολης Θρησκευτικού Τουρισμού
Στα πλαίσια της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» έλαβε χώρα την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30,στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης, το Συνέδριο για τον Τουρισμό με διακεκριμένους ομιλητές και επίκαιρα θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας.
Για τον Θρησκευτικό Τουρισμό και δη, για τις προσκυνηματικές περιηγήσεις επίτιμος προσκεκλημένος στο βήμα του Συνεδρίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.
Με αμείωτο ενδιαφέρον παρευρέθηκαν δε, και παρακολούθησαν την ομιλία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη ο Κος Ιωάννης Κατσίρης Διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης ,καθώς και σπουδαστές από το ΙΕΚ, του τμήματος του Θρησκευτικού Τουρισμού και των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων ,με την παρουσία της καθηγήτριάς τους ,Θεολόγου ,Κας  Καβουρίνου Ευφροσύνης . Η Θεολόγος κ. Καβουρίνου Ευφροσύνη διδάσκει Αρχές Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων  στα ΙΕΚ Τρίπολης, ένα μάθημα με ιδιαίτερο θρησκευτικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον και η παρουσία της με καταρτιζομένους του τμήματος αναδεικνύει και το κοινωνικό του ενδιαφέρον και χαρακτήρα.

« PREV
NEXT »