ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Νίκος Γιαννακόπουλος Κρίνεται αναγκαία η δημιουργία Εμπορικού Αεροδρομίου στην Τρίπολη.


Στα εγκαίνια της έκθεσης Peloponnisos Expo  βρέθηκε ο πολιτευτής της Ν.Δ. στο νομό Αρκαδίας Νικόλαος Γιαννακόπουλος ο οποίος και απάντησε σε σύντομες ερωτήσεις μας  για τις εντυπώσεις του για την έκθεση.
Ο κ. Γιαννακόπουλος μας ανέφερε ότι με μεγάλη χαρά βλέπει αυτό που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια στην Πελοπόννησο και στο οποίο είχαν όλοι προσπαθήσει για τα καλύτερα αποτελέσματα να λαμβάνει  τα καλύτερα χαρακτηριστικά για τους εκθέτες και τους επισκέπτες εδώ στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου την Τρίπολη.
Στην σύντομη συνέντευξή του επανέφερε μια «ξεχασμένη» όπως ο ίδιος ανέφερε υπόθεση του μετασχηματισμού του Αεροδρομίου Τρίπολης  σε κατά κύριο λόγο  εμπορικό αεροδρόμιο από στρατιωτικό.
Θύμισε ότι ο μετασχηματισμός είχε υπογραφεί  και εγκριθεί από τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον τότε Υπουργό Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοϊδη καθώς  και την θετική εισήγηση τον επιμελητηρίων της Πελοποννήσου πλην Μεσσηνίας .
Ανέφερε ότι δυστυχώς όλα αυτά σταμάτησαν από την κυβέρνηση Σύριζα, σταματώντας ουσιαστικά την όποια αναπτυξιακή προοπτική της Αρκαδίας και της Τρίπολης.
Δήλωσε ότι ο ίδιος θα πρωτοστατήσει στην επαναφορά αυτής της ειλημμένης απόφασης από την προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. 

« PREV
NEXT »