ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αστέρας Τρίπολης: Ο αγώνας του Πέτρου (video & photos)
Ένας ξεχωριστός αγώνας, ο πιο ξεχωριστός, ο πιο σημαντικός αυτή τη φορά διοργανώθηκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ο αγώνας του Πέτρου, μια αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΣΤΕΡΑ και τους Επιλέκτους της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τον 17χρονο από την Μεγαλόπολη, ο οποίος πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο κόσμος αγκάλιασε την πρωτοβουλία, πολύ περισσότερο αγκάλιασε τον ίδιο τον Πέτρο, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του ένιωσαν ότι σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν πολλούς μαζί τους.

Σπουδαία στιγμή στον φιλανθρωπικό αγώνα, όταν ο Πέτρος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αγωνίστηκε, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα υπέροχο γκολ.

Όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή: Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί!

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΝΕ

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Κενές δήλωσε: "Για τον ΑΣΤΕΡΑ η συνεισφορά στον συνάνθρωπο και η κοινωνική δράση αποτελούν όχι απλώς προτεραιότητα, αλλά στην πραγματικότητα τον σκοπό της διαδρομής του.

Καλωσορίζουμε τον Πέτρο και την οικογένειά του στη δική μας οικογένεια και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και καλό αντάμωμα πολύ σύντομα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι εδώ για την πόλη του, για την περιοχή του, για όλη την Αρκαδία, κυρίως όμως ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι και θα παραμείνει εδώ για ολόκληρη την κοινωνία.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που που απευθύναμε για αυτόν τον τόσο ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα".

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Ο πατέρας του Πέτρου, Παναγιώτης Αθανασιάδης δήλωσε: "Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας για την πρωτοβουλία να διοργανώσουν αυτόν τον αγώνα για τον Πέτρο.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που όλες αυτές τις ημέρες έχει στηρίξει αυτή την προσπάθεια, που κάνει η οικογένειά μου και τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι που είχε ιερό σκοπό.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Κώτσιρα που συνέβαλε τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας και μας έχει στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο".
« PREV
NEXT »