ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!!!ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ARCADIANSCREENINGS
Την τελευταία στιγμή και με ένα email ενημερώθηκαν σήμερα οι συμμετέχοντες στα νέα σεμινάρια του ArcadianScreenings

Το email αναφέρει:

Αγαπητοί συμμετέχοντες

τα σεμινάρια αναβάλλονται διότι υποβλήθηκαν επιπλέον 36 αιτήσεις ενηλίκων και 4 ομάδες από σχολεία με επικεφαλής εκπαιδευτικούς και 5 - 7 μαθητές, ως μέλη, η κάθε μία.

Με τόσο μεγάλο αριθμό υποψηφίων σκηνοθετών και εκπαιδευομένων το StoryDoc αδυνατεί να καλύψει το κόστος των εκπαιδευτών και της διαμονής τους χωρίς την ανάλογη χρηματοδότηση από το Δήμο και την Περιφέρεια.
Ο Δήμος Τριπόλεως αδυνατεί να χρηματοδοτήσει σεμινάρια εντός του 2019, ενώ στο προσχέδιο προϋπολογισμού δεν έχει εγγραφεί κονδύλι για τα εργαστήρια, παράλειψη την οποία ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα θεραπεύσει το 2020, στο μέτρο του δυνατού.
Με την Περιφέρεια, παρά τις επανειλλημένες προσπάθειές μας, δεν κατέστη δυνατή ούτε καν η επαφή μας με τον νέο Περιφερειάρχη.
Κατόπιν αυτών, τα σεμινάρια-εργαστήρια αναβάλλονται για τον προσεχή Ιανουάριο υπό την προϋπόθεση ότι θα καλυφθεί το κόστος λειτουργίας τους.

Mε εκτίμηση
Κώστας Σπυρόπουλος

Διευθυντής Σπουδών

Να πούμε επίσης ότι για τα περσινά εργαστήρια το έλλειμμα των περίπου 17.500 €, το οποίο προήλθε από την έλλειψη οικονομικής υποστήριξης από τον Δήμο Τρίπολης, καλύφθηκε εξ ιδίων από το Ιστορικό Ντοκιμαντερ. 
Η εταιρεία Ιστορικό Ντοκιμαντέρ δεν αντέχει οικονομικά να επωμιστεί το κόστος των φετινών εργαστηρίων.

O συνολικός αριθμός συμμετοχών 84

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
« PREV
NEXT »