ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο από την Χορωδία Τρίπολης - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

για τον ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ απευθύνει ανοιχτή ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς τους Φιλότεχνους -και όχι μόνο- Δημότες της πόλης, ενόψει του 5ημέρου αφιερώματος στον Τριπολίτη ποιητή- στιχουργό, προκειμένου να μη χάσουν, και παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις προς τιμήν του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ.

Θα είναι τιμή μας, να παρευρεθείτε στο “3° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ”, που, οργανώνει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με συνδιοργανωτές τον ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ, και την καλλιτεχνική συμπαράσταση της “Σχολής Σταυράκου”, της Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης και της Πολυφωνικής Πάτρας. Είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που οργανώνει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προς τιμήν του συμπατριώτη μας, μεγάλου Ποιητή και Στιχουργού, ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ.

Είναι μία σειρά από πέντε εκδηλώσεις -πέντε βραδιές-, που, θα πραγματοποιηθούν στο ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ Θέατρο. Κύριος κορμός ερμηνείας... τραγούδια σε στίχους Ν. ΓΚΑΤΣΟΥ....

Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:


 ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΒΡΙΟΥ και ώρα 7.00 μ. μ.:


Παρουσιάζονται εννέα χορωδίες (9) απ' όλη την Ελλάδα με 25λεπτο πρόγραμμα η καθεμιά.


ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 8.00 μ. μ.:


Εμφανίζεται το 15μελές εκπληκτικό Ορχηστρικό σύνολο VIBRATO της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ χορωδίας Πάτρας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7.00 μ. μ.:


Παρουσιάζονται εφτά (7) χορωδίες απ' όλη την Ελλάδα με 25λεπτο πρόγραμμα η καθεμιά.


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. και ώρα 8.00 μ. μ.:


Συμπράττουν, σε κοινή συναυλία, η Φιλαρμονική Δήμου Τρίπολης με τα “Σπουργίτια” της Χ.Τ.


ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 8.00 μ. μ.:


Εμφανίζεται μικρό ορχηστρικό σύνολο της Δραματικής “ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ” με επικεφαλής τον διεθνούς φήμης ηθοποιό-τραγουδιστή ΘΟΔΩΡΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ! Θα είναι μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία!

Όπως διαπιστώνετε, είναι ένα ελαφρό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με μία εκατοντάδα και, πλέον, κομμάτια, που, θα τέρψουν το κοινό της Τρίπολης. Θα είναι πέντε ζεστές βραδιές στον κρύο της Τρίπολης χειμώνα, που, δεν πρέπει να χάσουμε. Θα παρελάσουν, επί σκηνής, 600 και, πλέον, χορωδοί... με μια μεγάλη ποικιλία φωνών, στολών, τόπων, μουσικών οργάνων και τραγουδιών. Θα είναι μια ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση από την κουλτούρα των διαφόρων πόλεων, που, συμμετέχουν.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Από τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
« PREV
NEXT »