ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

2ος ο Ζωγραφάκης του ομίλου tennis ΑΕΚ Τρίπολης στη Φιλοθέη


Ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά διπλών στην Ελλάδα, αυτό του τουρνουά της Φιλοθέης τελείωσε προ ημερών με επιτυχημένη συμμετοχή και πορεία για τον όμιλό μας. Πιο συγκεκριμένα την 2η θέση του τουρνουά για τους άνδρες 35 ετών κατέκτησε ο αθλητής μας Δαβίδ Ζωγραφάκης με συναθλητή του τον Θοδωρή Ρούση.

Σε 32άρι ταμπλό και πολλά από τα μεγάλα ονόματα των Αθηνών να παίρνουν μέρος το ζευγάρι του Ζωγραφάκη και του Ρούση απέκλεισαν διαδοχικά τους Αργυρίου – Πατίλα με 2-0 σετ, τους Παπαδόπουλο – Τζιότζιο με 2-1 σετ και τους Νταβέλο και Ζητρίδη στα προημιτελικά με 2-0 σετ. Στον ημιτελικά πέρασαν χωρίς αγώνα το ζευγάρι των Βορίση – Παλαιού και στον τελικό ύστερα από δύσκολο αγώνα με τους Λάσκαρη – Κοντιζόγλου ηττήθηκαν με 2-1 σετ.

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης και ένας ακόμα μεγαλύτερος στόχος ανοίγεται μπροστά του με το Intersport Open,  που σε λίγες ημέρες πέφτει η αυλαία του. Καλή επιτυχία στον Δαβίδ Ζωγραφάκη και πολλά συγχαρητήρια, για την εμφάνισή του στο τουρνουά της Φιλοθέης.

 Η διοίκηση και η ομάδα των προπονητών της ΑΕΚ Τρίπολης τένις θα ήθελε δημοσίως για μια κόμη φορά να συγχαρεί και τον μόνιμο συναθλητή του στα διπλά, τον Θοδωρή Ρούση. Καλή συνέχει παιδιά και πάντα επιτυχίες.


« PREV
NEXT »