ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις το 1ο Διεθνές Συνέδριο Γεωργία 4.0 (ΒΙΝΤΕΟ)Το διήμερο διεθνές συνέδριο γεωργίας έκλεισε σήμερα με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το κοινό που το παρακολούθησε ενημερώθηκε πλήρως για τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογία στον αγροτικό τομέα απο εξαιρετικούς εισηγητές στο είδος τους.
Η συμβολή της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα και στην δημιουργία ποιοτικά αναβαθμισμένων και διεθνώς εμπορεύσιμων προιόντων.

Χθές ακούσαμε τις αναλυτικές και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις της Δρ  Νατάσας Καναβού για την πράσινη ανάπτυξη μέσα απο την ματιά του ευρωβουλευτή κ. Κόκκαλη και την νέα ομάδα εργασίας.
Ο Πρόεδρος ΟΕΒΕΑ κ. Θεοδωρόπουλος μίλησε για την προσπάθεια στην θερμοκοιτίδα με αγροτικό ενδιαφέρον αλλά και τη στροφή που θα πρέπει να κάνουν οι νέοι αγρότες στην καινοτομία με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Ο κ. Ευάγγελος Χριστοφόρου - Καθηγητής ΕΜΠ αναφέρθηκε στις Ευφυιείς τεχνολογίες στην αγροδιατροφή
Το 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.0. ήταν μια διοργάνωση της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας και τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας(ΑΚΣΑ) 


« PREV
NEXT »