ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τέσσερις συλλήψες για ζάρια στην Τρίπολη


Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στην Αρκαδία
Κατασχέθηκαν ένα ζεύγος κύβων (ζάρια) και χρήματα
Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου» 


Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (23.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 35, 37, 39 και 64 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Ειδικότερα, χθες (23.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 64χρονου, όπου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος, ως ιδιοκτήτης, είχε επιτρέψει σε τρεις από τους παραπάνω συλληφθέντες, τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα ζεύγος κύβων (ζάρια), καθώς και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

« PREV
NEXT »