ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ενημέρωση Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών Ναυαγοσωστών Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (φωτο)


Μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση έλαβε χώρα χθες, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Πιο συγκεκριμένα, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών Ναυαγοσωστών Τρίπολης πραγματοποίησε ενημέρωση–παρουσίαση των δράσεων του, στο πλαίσιο της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε, κατόπιν αιτήματος του τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Κατσή, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά. Εν συνεχεία, το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, οργάνωσε την ανωτέρω εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλο μέρος της Πανεπιστημιακής Κοινότητας (διοικητικό προσωπικό, διδακτικό προσωπικό και φοιτητές) καθώς και πολίτες της Τρίπολης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και να ενταχθούν, εφόσον το επιθυμούν στο τμήμα εκπαίδευσης.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε επίδειξη δεξιοτήτων CRP (απινιδωτή) από πιστοποιημένο εκπαιδευτή και στο τέλος της παρουσίασης όποιος επιθυμούσε μπορούσε  να εκτελέσει και εκείνος την τεχνική καθώς συζήτηση για την επίλυση αποριών.

Τα μέλη του Σώματος Εθελοντών που πραγματοποίησαν την παρουσίαση ήταν οι:

  • Βούλγαρης Γεώργιος - Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών 
  • Πετρόπουλος Ιωάννης - Υπαρχηγός  Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών 
  • Αγγελάκου  Γαλατία - Εθελόντρια

Ιδιαίτερη βοήθεια στην οργάνωση της εκδήλωσης παρείχε ο φοιτητής Λαμπράκης Ιωάννης.

Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα σημαντική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την διοργάνωση της.

Το Arcadiaspot.gr ήταν παρόν και κάλυψε την συγκεκριμένη εκδήλωση!

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογραφικός φακός του Αrcadiaspot.gr :

« PREV
NEXT »