ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δημ.Συμβούλιο Γορτυνίας: Στενά τα περάσματα με συνεδρίαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!Αυτό που διαπιστώνει κανείς παρακολουθώντας ένα δημοτικό συμβούλιο σαν αυτό της Γορτυνίας είναι η απόλυτη ελευθερία έκφρασης γνώμης, το τραπέζι που δεν χωράνε οι σύμβουλοι  και η συζήτηση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τόσο που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και στις 1 δεν είχε τελειώσει.

Όπως μας είπαν αυτό γίνεται λόγω ότι οι πρόεδροι έρχονται απο μακριά και τους δίνεται ο λόγος να λένε τα προβλήματά τους.

Να πούμε ότι χρονόμετρο δεν υπήρχε, οπότε οι χρόνοι που δίνονταν σε όλους ήταν άφθονοι. Επίσης αν δειτε στις φωτογραφίες οι σύμβουλοι κάθονται και μέσα και έξω απο το τραπέζι λόγω έλλειψης χώρους. Μόνο αγκαλιά δεν είχαν πάρει ο ένας τον άλλο. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι φιλική συμμετοχή ή δημοσιογράφοι ή κάτι άλλο. Μετά μας είπαν ότι είναι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Βέβαια το θετικό είναι η πλήρη ελευθερία απόψεων με τον πρόεδρο του ΔΣ να είναι πάρα πολύ δημοκρατικός και να αφήνει χρόνο.

Επίσης η είδηση είναι ότι το κτίριο του πρώην γυμνασίου Δημητσάνας θα γίνει το Δημαρχείο οπότε θα φτιαχτεί νέα αίθουσα δημοτικού συμβουλίου με περισσότερο χώρο!!« PREV
NEXT »