ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Με αισιοδοξία για μια διαφορετική Τρίπολη ξεκινάνε τα νέα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για το Πανεπιστήμιο

Σήμερα στην ΚΤΕΛ Αρκαδίας στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε  από τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε: Νίκο Κουτσόγιωργα, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: Αθανάσιο Κατσή και τον Δήμαρχο Τρίπολης: Κώστα Τζιούμη με θέμα  ¨Η Σύμπραξη δυνάμεων για τον καλό σχεδιασμό των Αστικών Συγκοινωνιακών γραμμών της πόλης της Τρίπολης για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των Φοιτητών, του Διδακτικού και Διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.¨

Αυτό που διαπιστώθηκε απο όλους ήταν το καλό κλίμα συνεργασίας για μια Τρίπολη πιο αναπτυγμένη στο θέμα του Πανεπιστημίου ώστε να πραγματοποιηθούν με την έναρξη των νέων δρομολογίων οι κατάλληλες δομές όπως η κατασκευή του δρόμου για το Πανεπιστήμιο, ο οποιος μέχρι τώρα είναι ακατάλληλος και χωρίς πεζοδρόμια και φωτισμό.

Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι θα δηιουργηθούν και νέες στάσεις αστικού εντός της πόλης, η χρησιμοποίηση των αστικών θα ελαφρύνει το κυκλοφοριακό και πιστεύει ότι θα προχωρήσει και η προγραμματική σύμβαση.

Ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ απο την πλευρά του είπε ότι πρέπει να υπάρχουν νέες υπηρεσίες απο πλευράς τους και θα συμβάλλει με κάθε τρόπο σε αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου είπε ότι θα μεταφέρει στους φοιτητές τα νέα δρομολόγια που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τους δημότες της πόλης αλλά και θα εξυπηρετήσουν σημαντικά το Πανεπιστήμιο γιατί θα διευκολυνθούν και οι νέοι φοιτητές.« PREV
NEXT »