ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πιάνα: Πραγματοποιήθηκε η 24η εκδήλωση του Ιδρύματος Παπανικόλα παρουσία Κούρου και Τζελίλη - Ομιλία καθηγητή Χασσιδ για την επιχειρηματικότητα(φωτ, βιντ)
Σήμερα το πρωί το Ίδρυμα Παπανικόλα στη Πιάνα Αρκαδίας συμπλήρωσε 24 χρόνια παρουσίας στο χωριό, μια όμορφη γιορτή όπου βράβευσε μεγάλους και μικρούς αλλά έδωσε και τιμητικές διακρίσεις! Εκεί ήταν το Arcadiaspot με αποκλειστικό ρεπορτάζ που κάλυψε την εκδήλωση.

Άνθρωποι που έχουν διακριθεί απο τον χώρο των γραμμάτων, της ιατρικής και του αθλητισμού, Αρκάδες που έχουν γίνει ξακουστοί ήταν εκεί.

Μαζί με τον Ιδρυτή κ Παπανικόλα παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κανελλόπουλος Αλέξανδρος. ο ιατρός και Πρόεδρος ιδρύματος Σχίζα Σωτηρόπουλος Δημοσθένης, οι Καθηγητές Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Σολδάτος και Ιωσήφ Χασσίδ, ο Ολυμπιονίκης Τζελίλης Γιώργος, ο υπερμαραθωνοδρόμος Αρκάς Γιάννης Κούρος  και ο Τζαμάκος Γεώργιος Πλοίαρχος ΠΝ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Ιδρυτή κ. Παπανικόλα , συνεχίστηκε με την εξαιρετική πολύ ενδιαφέρουσα  ομιλία για την επιχειρηματικότητα του καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Ιωσήφ Χασσίδ και έκλεισε με βραβεύσεις σε μαθητές, στους γηραιότερους του χωριού αλλά και με τις τιμητικές διακρίσεις στον Γιάννη Κούρο και τον Γιανναρά Χαράλαμπο οι οποίοι ευθύνονται και για την έλευση της Ολυμπιακής φλόγας απο το χωριό πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνευ.

Ρεπορταζ Βάλια Αμπατζή

Δείτε το βίντεο:


ΔΕΙΤΕ ΌΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ:

https://photos.app.goo.gl/FAmbusM3ZnqBbFBS6

« PREV
NEXT »