ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Η Τρίπολη τιμώμενη πόλη στη Έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019 - Επαφές του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη στη Θεσσαλονίκη με τη Διοίκηση της Δ.Ε.Θ


Ξ— Τρίπολη Ο„ΞΉΞΌΟŽΞΌΞµΞ½Ξ· Ο€ΟŒΞ»Ξ· στη ΞˆΞΊΞΈΞµΟƒΞ· Ξ¦Ξ™Ξ›ΞŸΞžΞ•ΞΞ™Ξ‘ 2019 - Επαφές του Δημάρχου ΞšΟŽΟƒΟ„Ξ± Τζιούμη στη Ξ˜ΞµΟƒΟƒΞ±Ξ»ΞΏΞ½Ξ―ΞΊΞ· ΞΌΞµ τη Διοίκηση της Ξ”.Ξ•.Ξ˜.Η Τρίπολη τιμώμενη πόλη στη Έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019 - Επαφές του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη στη Θεσσαλονίκη με τη Διοίκηση της Δ.Ε.Θ.Συνάντηση εργασίας είχε την Παρασκευή 18/10/2019 στη Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης με τον Πρόεδρο της HELEXPO-Δ.Ε.Θ. κ. Αναστάσιο Τζήκα, τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Κυριάκο Ποζρικίδη και το γενικό Διευθυντή της ΔΕΘ, Αλέξη Τσαξιρλή, με αντικείμενο την διεθνή τουριστική έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019 στην οποία η Τρίπολη είναι τιμώμενη πόλη.

Πρόκειται για την κορυφαία κλαδική έκθεση που με συνέπεια αποτελεί τα τελευταία 35 χρόνια ουσιαστικό θεμέλιο για το ελληνικό τουριστικό επιχειρείν. Στην έκθεση αυτή φιλοξενούνται εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς και δίνεται η ευκαιρία στην Τρίπολη να προβάλλει δυναμικά τον Δήμο μας.

Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οργάνωση και προβολή του Δήμου Τρίπολης, ως τιμώμενη πόλη στην Έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί 8 με 10 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, έδωσε συνέντευξη στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM σημειώνοντας ότι «αποτελεί τύχη και ευθύνη η συμμετοχή μας στην ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019 ως τιμώμενη πόλη για ενίσχυση της προβολής και της επισκεψιμότητας της Τρίπολης».Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και τόνισε ότι: «η Τρίπολη δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο για τι ο ρόλος για την απελευθέρωση του Έθνους υπήρξε καθοριστικός», και πρόσθεσε πως έχει ξεκινήσει προετοιμασία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τους υπόλοιπους δήμους και με φορείς της Αρκαδίας.
« PREV
NEXT »