ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρίπολη | Σχολικό Bazaar από «Το χαμόγελο του παιδιού»

Αποκτήστε σχολικά είδη για μια χρονιά γεμάτη Χαμόγελα! 


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά και προσκαλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το σχολικό bazaar  που  διοργανώνει: στην είσοδο του νέου Δημαρχείου Τρίπολης την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας από τις 9:00 έως και τις 14:00 .


Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

 Στα bazaars μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά! 

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2019 στήριξε 60.788 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.

 Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο «Το χαμόγελο του παιδιού» ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

 Σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε τη νέα σχολική χρονιά με Χαμόγελο!   Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Ελ. Βενιζέλου, Τρίπολη   
τηλ:2710234154


« PREV
NEXT »