ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Το πρώτο εξάμηνο του 2020 η ΝΔ κλείνει τη μονάδα 3 της ΔΕΗ ΜεγαλόποληςΕίναι επίσημο από τον ίδιο τον Υπουργό. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα κλείσει την μονάδα 3 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη τους επόμενους μήνες ! Τουλάχιστον 5-6 χρόνια πριν την ημερομηνία που γνωρίζαμε.

«Η προσπάθεια απολιγνιτοποίησης θα ξεκινήσει με τις μονάδες Αμύνταιο Ι και Αμύνταιο ΙΙ , συνολικής ισχύος 600 MW, αλλά και τη μονάδα Μεγαλόπολη ΙΙΙ, ισχύος 300 MW, αναφέρει σε συνένετευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο ΥΠΕΝ κ. Κωστής Χατζηδάκης.«


Μάλιστα, η απόσυρση αυτών των μονάδων θα προχωρήσει πριν από το τέλος του πρώτου εξαμήνου 2020, αφού αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της τηλεθέρμανσης των περιοχών.

Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται καμία ανάλυση , τι σημαίνει αυτό για την Μεγαλόπολη!

Οι άρχοντες περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την Τηλεθέρμανση, οι εργαζόμενοι περιμένουν εθελουσίες για να φύγουν, οι συνδικαλιστές έχουν να υποστηρίξουν τα κόμματα τους, κανείς όμως δεν σκέφτεται τι θα γίνει με την περιοχή μας, πόσο γρήγορα όλα σβήνουν και όλα μειώνονται και στο τέλος θα είμαστε χειρότερα από χωριό.

Κατά τα άλλα η επικαιρότητα στην πόλη μας είναι ότι ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος και 27 νέοι δημοτικοί σύμβουλοι μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με πολλά χαμόγελα. Αλλά από όσα ακούσαμε , μεταξύ τους δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση για τα προβλήματα που κληρονομούν και τα νέα που έρχονται. Ούτε καν έχουν προσπαθήσει! Καμία διαδικασία συνεννόησης και συνεργασίας! Και φυσικά αυτό σημαίνει καμία ελπίδα για εμάς τους πολίτες! Και για να προλάβω τους φανατικούς , αναφέρομαι σε όλους τους εκλεγμένους , από όλες τις παρατάξεις!


Πηγή :kafeneio-megalopolis.gr
« PREV
NEXT »