ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αυστραλός: θα ξανάρθω στην Τρίπολη του χρόνου-Επιτυχημένη η χθεσινή βραδιά Shock Price στην Τρίπολη (φωτ,βιντ)
Μια επιτυχημένη βραδια ήταν η χθεσινή νύχτα Shock Price στην Τρίπολη, η 3η κατα σειρά.

Μια βραδιά που τα είχε όλα απο νωρίς που ξεκίνησε,  ζωντανή μουσική με ποικίλα ακούσματα απο εκπληκτικά σχήματα που κατάφερναν και έκαναν τον κόσμο να στέκεται να τραβάει βίντεο , να χορεύει και να το απολαμβάνει!
Οι τιμές στα καταστήματα της Τρίπολης έφταναν και το 80% και σε ορισμένα να γίνεται χαμόςπου δεν χωρούσες να μπεις. Οι καταστηματάρχες να έχουν ακόμα και event στα δικά τους μαγαζιά με κλόουν και ξυλοπόδαρους.
Όντως η Τρίπολη είχε επισκεψιμότητα και αυτό φάνηκε απο τον κόσμο που έσπευσε απο διαφορετικά μέρη της Πελοποννήσου αλλά και ορισμένοι απο Αθήνα!

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης είπε ότι θα συνεχιστούν αυτές οι νύχτες με περισσότερα πράγματα που άλλωστε στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι η επισκεψιμότητα της πόλης,  η εξωστρέφεια της πολης είναι πολύ σημαντική.
¨Έχουμε σκοπό να κάνουμε πολλές εκδηλώσεις με τα λεφτά να πιάνουν τόπο ώστε να ανοίξουν και δουλειές¨
Η νέα Αντιδήμαρχος κ. Καρούντζου Ελένη είπε ότι θα γίνουν πάρα πολλά στον Δήμο Τρίπολης ώστε να αναπτυχθεί ο πολιτισμός αλλά και να την επισκεφτεί όλο και περισσότερος κόσμος.
¨ο πολιτισμός δεν είναι μόνο πανηγύρια¨

Οι συνδιοργανωτές, ο Πρόεδρος του ΤΟΠ είπε ότι ήρθαν επισκέπτες στην πόλη παρόλο που η επόμενη μέρα είναι εργάσιμη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ανέφερε ότι πάντα το Επιμελητήριο είναι δίπλα στον Δήμο και στις δράσεις αυτές και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου τόνισε ότι έγιναν όντως μεγαλύτερες εκπτώσεις σε αυτή τη βραδιά παρόλο που ήταν η εποχή εκπτώσεων.

Δείτε τα βίντεο με δηλώσεις φορέων, δημοτικών συμβούλων, καταστηματαρχών, επισκεπτών όπως και του Αυστραλού που δήλωσε κατενθουσιασμένος:

« PREV
NEXT »