ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ο Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στο Αρκαδικό χωριό μέσα από εικόνες (φωτο,βιντεο)


Σε κλίμα έντονης συγκίνησης τελέστηκε ο Εσπερινός στον νεοαναγειρόμενο Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στο Αρκαδικό χωριό, το απόγευμα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή πλήθους προσκυνητών και Ιερέων, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. κ. Αλέξανδρου.

Η παραπάνω Ιερή Ακολουθία και ότι ακολούθησε μετά το πέρας αυτής, ήταν η εκπλήρωση ενός τάματος από τον  Ιωάννη Π. Σιαβελή, Εργολάβο οικοδομών, λόγω της περάτωσης της κατασκευής του σκελετού του Ιερού Ναού, με οπλισμένο σκυρόδεμα, εργασία την οποία ανέλαβε από το Μητροπολίτη μας, πριν λίγων μηνών από τις αρχές Καλοκαιριού.

Στο τέλος της  Ιεράς Ακολουθίας, ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στο ιστορικό κατασκευής του Ιερού Ναού, ευχαρίστησε τους προσκυνητές και όλους τους δωρητές και επαίνεσε τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Παναγιώτη Καραχάλιο και τον Εργολάβο οικοδομών κ. Ιωάννη Π. Σιαβελή για την μεθοδικότητα, την επιμέλεια με την οποία εργάστηκαν και για το αποτέλεσμα του έργου τους.

Παρόν στην εκδήλωση και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Εφημέριος του χωριού και προσκυνητές από τις γύρω περιοχές. 

Μετά το πέρας του Εσπερινού τα τραπεζοκαθίσματα έμπροσθεν του Ιερού Ναού, γέμισαν με προσκυνητές που απόλαυσαν το παραδοσιακό γεύμα με τα ντόπια εδέσματα!


« PREV
NEXT »