ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Λαγός: Ο Δήμος θα προχωρήσει σε ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε περιοχές που έχουν αρκετά προβλήματα (video)Την Παρασκευή 6, Σεπτεμβρίου ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Γιώργος Λαγός παραχώρησε συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσει για τα θέματα που θα αφορούν τις δικές του αρμοδιότητες και να ενημερώσει τον κόσμο για τον τρόπο λειτουργίας και το σχεδιασμό του Δήμου στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα.

Αναφερόμενος στο τι σημαίνει αντιδήμαρχος καθημερινότητας είπε ότι αυτό ήταν μία δέσμευση του δημάρχου προεκλογικά η οποία θα γίνει πράξη. Θα δημιουργηθεί μία υπηρεσία που σε βάθος χρόνου που θα έχει και μια ηλεκτρονική πληροφοριακοί δομή έτσι ώστε να είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για τον πολίτη.

Ο Δήμος θα προχωρήσει σε ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε περιοχές που έχουν αρκετά προβλήματα και θα φροντίζει να δίνετε μία ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα αυτά.

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, σχεδιάζονται μεγάλες τομές και κάθε περιοχή θα αναπλάθεται κάθετα, δηλαδή τα συνεργεία και οι Υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης θα εργάζονται σε μία περιοχή κάθε φορά και θα αντιμετωπίζουν συνολικά όλα τα προβλήματά της, από τα βαψίματα και τον ηλεκτροφωτισμό ως τις λακκούβες και κάθε τι άλλο.

Έτσι, όπως είπε ο αντιδήμαρχος, οι πολίτες δεν έχει νόημα να πραγματοποιούν αιτήματα, αφού κάθε φορά θα αντιμετωπίζονται τα προβλήματα μιας περιοχής συνολικά.

Αυτήν την στιγμή τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται στα σχολεία τα οποία θα ξεκινήσουν με τη σειρά να αποκαθιστούν όλα τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στις σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου έτσι ώστε όλα τα παιδιά που θα αρχίσουνε σχολείο να νιώσουν ευχάριστα την ώρα που θα ξεκινήσουν.

Ο κ. Λαγός τόνισε ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στα συνεργεία του Δήμου είναι ήρωες και πρέπει να τους σεβόμαστε γιατί κάνουν ένα πολύ σπουδαίο έργο και πάρα πολύ δύσκολο.

Θέλω να καταλάβουν οι πολίτες ότι το πρόβλημα της καθημερινότητας δε λύνεται μέσα σε μία μέρα αλλά λύνεται σε βάθος χρόνου.

« PREV
NEXT »