ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κύπρια βρέθηκε νεκρή στην Αυστραλία: Ημίγυμνη, μελανιασμένη και μέσα στα αίματα


Μυστήριο με τον θάνατό της


Μελανιασμένο μέσα στα αίματα και εν μέρει γυμνό βρέθηκε το πτώμα γυναίκας Κυπριακής καταγωγής στο πάρκο του Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας σε μια πράξη που αντιμετωπίζεται ως πιθανή δολοφονία. Σύμφωνα με ιστοσελίδες της Αυστραλίας πρόκειται για την Ιιόλη Χατζηλύρα, ηλικίας 26 ετών που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης από εργαζόμενους του δήμου οι οποίοι πραγματοποιούσαν εργασίες ρουτίνας όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Συγκεκριμένα το σώμα της βρέθηκε σε ένα κρεβάτι στον κήπο, δίπλα στο Overbass του σταθμού Toombul. Ο Αυστραλός επιθεωρητής Αστυνομίας Tim Trezise είπε ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η αστυνομία αντιμετωπίζει το θάνατο της Χατζιλύρα ως ύποπτο.
«Αυτά περιλαμβάνουν το γεγονός ότι μια κατά τα άλλα υγιή νεαρή γυναίκα πέθανε ξαφνικά στο Πάρκο Kalinga», δήλωσε ο Trezise. «Περιλαμβάνει το γεγονός ότι φαίνεται να έγιναν προσπάθειες να συγκαλυφθεί η θέση της στους θάμνους και το γεγονός ότι μερικά από τα ρούχα της έχουν επηρεαστεί», σημείωσε.

Ο Trezise αποκάλυψε ότι η Χατζιλύρα, η οποία συνήθως έπαιρνε τρένα, ήταν από ένα προάστιο στο νότιο Brisbane και ήταν η δεύτερη νεώτερη από τα τέσσερα αδέλφια.

Είχε διπλή υπηκοότητα καθώς είχε έχοντας γεννηθεί στην Κύπρο από κύπρια μητέρα και έναν Αυστραλό μπαμπά. Τα Αυστραλιανά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και τα αδέλφια της ζουν τώρα στην Κύπρο.

Αλλά η ίδια «είχε κάνει το Brisbane σπίτι της», είπε ο Trezise. Είχε πάει γυμνάσιο στην πρωτεύουσα Queensland και είχε ζήσει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Η ίδια έχει χαρακτηριστεί ως μια «δημοφιλής νεαρή κοπέλα από μια καλή οικογένεια» που ήταν επίσης ταλαντούχα και παθιασμένη καλλιτέχνης.

Η αστυνομία βρήκε μερικά από τα σκίτσα της δίπλα στο σώμα της, αλλά δεν ήταν «σίγουροι αν ήταν εκεί σχεδιάζοντας ή απλά τα είχε στην κατοχή της και είχαν πέσει».
« PREV
NEXT »