ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Η Διατροφολόγος Έλενα Μπιλίση στην ΑΕΚ Τρίπολης


Μία ακόμα συνεργασία ξεκίνησε για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά την προσθήκη στην προπονητική ομάδα του κ. Η. Γιαννακόπουλου ακολουθεί αυτή  της διατροφόλογου  κας Έλενα Μπιλίση.

Η Κα Μπιλίση είναι Πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος από το 2013 με Εξειδίκευση στην Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών (Μaster Practitioner in Eating Disorders & Obesity) όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας – NCFED και ευχόμαστε η παρουσία της να ενδυναμώσει τους νέους αθλητές μας και να συμβάλλει  στην συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της ομάδας τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι αθλητές μας  θα λάβουν  τις πρώτες οδηγίες, που θα τους φανούν χρήσιμες για την καλύτερη προσέγγιση της διατροφής τους, πριν, στο τέλος και κατά την διάρκεια της προπόνησης. Θα ακολουθήσουν αρκετές συνεδρίες με τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας καθώς και μες όλα τα μέλη, τόσο της ακαδημίας μας, όσο και των ενηλίκων τμημάτων.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης την καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια τους και της εύχονται καλή και επιτυχημένη συνεργασία με τον όμιλο τένις.
« PREV
NEXT »