ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Φιλανθρωπική συναυλία από το «Επτάφθογγο» Τρίπολης (video,εικόνες)Μια πραγματικά μοναδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 από το «Επταφθογγο» Τρίπολης στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Η συναυλία είχε φιλανθρωπικό σκοπό.

Καλεσμένη ώστε να μιλήσει για τον εθελοντισμό και την φιλανθρωπική δράση ήταν η ειδική σε θέματα υγείας κ. Ευα Αντελίδάκη (Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, Δημιουργός Ντοκιμαντέρ και Σποτ για την Υγεία.). Τα λόγια της κ. Αντελιδάκη όσον αφορά τον εθελοντισμό δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο όπως και το παράδειγμα που έδωσε για την δύναμη της ανθρώπινης ψυχής αυτό του Στέλιου Πισή που παρά το γεγονός ότι είναι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι και το μόνο μέλος που μπορεί να κινήσει είναι το δάχτυλό του, έχει γράψει τα ωραιότερα τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών.

Τα έσοδα της συναυλία αρχικά ήταν να διατεθούν για την κάλυψη της θεραπείας του μικρού Βασίλη, ο οποίος πάσχει από καρκίνο. Επειδή όμως η οικογένεια δεν χρειάζεται πια τα χρήματα ο πατέρας του μικρού Βασίλη, Δημήτρης αποφάσισε να τα δώσει σε άλλα παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη.Μια κίνηση ανιδιοτέλειας που αξίζει πολλά συγχαρητήρια!!!

Έτσι τα έσοδα της εκδήλωση θα διατεθούν στο Σύλλογο Παιδιών με Καρδιοπάθειες «Η καρδιά του παιδιού» του οποίου πρόεδρος είναι η κ. Αθηνά Κολτσιδοπούλου. Η κ. Κολτσιδοπούλου ήταν παρούσα χθες στην εκδήλωση και μίλησε για το έργο και τη δράση του συλλόγου.
Αξιζει να αναφερθεί ο ορισμός που έδωσε η κ. Αντελιδάκη για την λέξη καρδιά. Σύμφωνα με τον αρχαίο ορισμό καρδία είναι η κάρα (κεφαλή) του Δία δηλαδή σοφία άρα καρδιά είναι η θέση του θεού που μέσα έχει σοφία.

Στην συναυλία έδωσε το μουσικό παρόν ο διεθνούς φήμης βιολιστής Nico Chatzopoulos καθώς και τα συγκροτήματα PIANO FORTE και ΟΝ/OFF. 

  Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει το Πνευματικό κέντρο τόσο για να απολαύσει τη μουσική αλλά φυσικά και για το φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης.

« PREV
NEXT »